trainingen_intervisie_1dag.jpg

1 dag intervisie

Word intervisie begeleider

tao_leiderschapspgrogramma.jpg

TAO Leiderschap

Voor wijze leiders van de toekomst

klantgericht_werken_publieke_sector.jpg

Klantgericht werken

Overtref verwachtingen

begeleide_intervisie.jpg

Begeleide intervisie

Leren van je collega’s en van elkaar

training_begeleide_intergelukvisie.jpg

Begeleide inter-geluk-visie

Ontwikkeld vanuit de Twentse geestelijke gezondheidszorg voor geluk

training_jong_talent_onderwijs.jpg

Training Jong Talent

Balans tussen werk en prive

vitaliteit.jpg

Training Vitaliteit

Gezond blijven in de klas

teamcoaching.png

Teamontwikkeling

Jouw team lachend hechter en effectiever

Wij maken maatwerk trainingen 

Een training op maat wordt afgestemd op je leerbehoefte en afgestemd op het kennisniveau en de vaardigheden van je teamleden.

 

Stel, je bent teamleider en je wilt een training boeken hoe om te gaan met de toenemende agressie van de klanten.

 

Het heeft dan weinig zin om een ​​algemene agressie training te volgen. In een gemeentehuis bij de balie is de situatie anders dan in bijvoorbeeld een ziekenhuis. In maatwerktrainingen pakken trainers herkenbare werksituaties aan en halen voorbeelden van werkpraktijken aan.

 

Vervolgens kunnen deelnemers door middel van spelvormen en rollenspellen oefenen hoe om te gaan met boze klanten, bijvoorbeeld bij klantcontact. Zo’n training op maat heeft veel voordelen. 

 

Hieronder staan ​​er vier:

 

Voordeel 1: De opleiding is specifiek en relevant

De training wordt afgestemd op de werkomstandigheden van je organisatie, afdeling of team. Dit maakt de training specifiek en relevant.

 

Als schooldirecteur boek je een training om je vitaliteit op de werkvloer een boost te geven. De trainer ziet er dan heel anders uit dan wanneer het helpdeskteam een ​​training over dit onderwerp volgt.

 

Zo kan een helpdeskteam gericht zijn op het bieden van voldoende beweging, terwijl docenten meer gericht kan zijn op flexibele werktijden.

 

Voordeel 2: Maximaliseer de groei van teamleden

Training op maat komt tegemoet aan de specifieke leerbehoeften en wensen van je team, waardoor de groei van medewerkers wordt gemaximaliseerd.

 

Zo wil een team van verpleegkundigen tijdens stress-reductietrainingen focussen op het verminderen van werkdruk en emotionele stress.

 

Verkoopteams die in Nederland constant onderweg zijn, hebben steeds meer de behoefte om de stress van reizen en de druk van constant aan het werk te zijn te verminderen.

 

Met andere woorden, als de leerwensen en doelen duidelijk zijn, wordt de training daarop afgestemd en haalt elke deelnemer meer uit de training.

 

Voordeel 3: Teamleden gaan naar huis met een concreet actieplan

De training is afgestemd op de bedrijfspraktijken, zodat teams het geleerde direct na het volgen van een op maat gemaakte training in de praktijk kunnen brengen. Deelnemers sluiten de training af met een concreet actieplan dat direct kan worden uitgevoerd, zoals het verminderen van stressniveaus of effectiever omgaan met je beschikbare tijd.

 

Als je de training als team volgt, kun je elkaar zelfs ondersteunen om je aan het plan te houden. Je kunt ook af en toe rollenspellen oefenen om je kennis op te frissen. 

 

Voordeel 4: Zorg voor gemotiveerde en toegewijde teamleden

Door een training op maat kunnen deelnemers zich optimaal ontwikkelen. Dit zal zeker je motivatie om te werken vergroten. Gemotiveerde medewerkers worden zeer gewaardeerd omdat ze innovatief, energiek, toegewijd en met plezier in hun werk zijn.

 

Op maat gemaakte trainingen helpen medewerkers ook om hun kennis en vaardigheden te verbeteren op gebieden waar het bedrijf om vraagt. Hierdoor kunnen medewerkers meegroeien met het bedrijf en efficiënter en effectiever werken. 

 

Wat kost een maatwerk training bij ons 

Een training op maat hoeft niet duurder te zijn dan een generieke training waaraan mensen van verschillende organisaties kunnen deelnemen.

 

Zo biedt HetWerkt al trainingen op maat aan vanaf € 675,- per persoon.

 

Daarnaast zal er een trainer ter plaatse komen. Dit elimineert de noodzaak om faciliteiten te huren of geld en tijd te verspillen aan reizen. Als gevolg hiervan is de prijs per persoon voor inhouse training doorgaans lager dan voor offside training.

 

 
Interesse in een betaalbare training op maat voor je team? Wij van HetWerkt helpen je graag verder. Neem contact met ons op om je wensen te bespreken.

Contact Map

Advies of een gratis gesprek!

JaHetWerkt Logo
>