Plezier werkt

Sinds 2001 willen wij met onze kwalitatieve deskundigheid een effectieve en inspirerende bijdrage leveren aan de zelfverwezenlijking van mensen en organisaties. Zodoende leveren wij een blijvende maatschappelijke bijdrage aan het optimaal functioneren en het inzetbaar blijven van mensen op de werkvloer.

Armanda Arps

Armanda Arps

Trainer/Coach/Eigenaar

Nicole Olde Weghuis

Nicole Olde Weghuis

Trainer/Coach

Henk Droogendijk

Henk Droogendijk

Trainer/Coach

Tycho Mees

Tycho Mees

Developer

Annemarie Groot

Annemarie Groot

Trainer/Coach

Angelika Otter

Angelika Otter

Back-Office

Irene van der Veen

Irene van der Veen

Back-Office

Veelgestelde vragen

Team - Bekijk de trainers en coaches van HetWerkt
Team - Bekijk de trainers en coaches van HetWerkt
Shape 1 progress
Shape 2 progress

Waarom een inhouse training?

Er zijn grote verschillen tussen organisaties. Geen afdeling, team of functie is hetzelfde. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de behoefte aan training en/of coaching verschilt van organisatie tot organisatie. Juist daarom is een traject op maat een goede keuze. Daarna kunt u de inhoud van de training volledig aanpassen aan de wensen en behoeften van je eigen organisatie. Samen bekijken we welke aanpak het beste past bij de groep en bij de praktijksituatie.

Kunnen de inhouse trainingen ook buiten onze locatie van de organisatie plaatsvinden?

HetWerkt is een landelijk opleidingsinstituut met 26 opleidingslocaties in Nederland. Bij elke training aanbod kan apart worden vermeld welke locatie we kunnen aanbieden en tegen welke meerprijs.

Wat kan ik verwachten van het kennismakingsgesprek voor coaching?

Voordat je aan de coaching begint, is het leuk om je coach te ontmoeten en te leren kennen. Tijdens dit kennismakingsgesprek voel je of het klikt tussen jou en de coach. Dit is belangrijk voor een goed verloop van je coaching traject. Alleen in een goede vertrouwensrelatie kun je je openstellen voor verandering. Ook is het doel van dit kennismakingsgesprek om te kijken of de coach iets voor je kan betekenen. De coach krijgt een beeld van jouw verhaal, waar je tegenaan loopt en wat je met je traject wilt bereiken. En jij krijgt een beeld van de manier van werken en van de coach als persoon. Tijdens dit gesprek formuleer je de coachvraag (waar heb je moeite mee) en het doel (wat wil je bereiken en hoe doe je dat). Na het gesprek heb je tijd om er goed over na te denken. Want jij bepaalt met wie, waar en wanneer je begint! Als je tijdens het gesprek al weet dat het goed voelt, kun je natuurlijk starten met de volgende sessies. Een kennismakingsgesprek geboekt via het platform van HetWerkt is altijd gratis en duurt gemiddeld 30 minuten tot 1 uur. Dit gesprek kan fysiek of online plaatsvinden. Vraag hierover informatie bij het maken van een afspraak.

Moet ik mijn probleem niet zelf oplossen?

Gelukkig kunnen we lastige dingen vaak zelf oplossen. Soms zelf of met hulp van mensen om ons heen. Maar er zijn momenten dat je het gewoon niet doorziet en echt vastloopt. Vastzitten in oude patronen, gevoelens, gedachten of denkwerelden. Dan kun je ongelukkig blijven in de hoop dat je zelf tot een oplossing komt. Maar de ervaring leert dat het meestal niet werkt. Dit komt doordat je emotioneel betrokken bent en het moeilijker is om objectief naar jezelf te kijken. Hulp zoeken bij een coach is handiger en productiever. Omdat je coach onpartijdig is en met andere ogen naar je kijkt dan jezelf, is zij de juiste persoon om samen met jou naar je uitdaging te kijken en tot een blijvende oplossing te komen. Heb je vragen of uitdagingen? Trakteer jezelf vandaag op een coach en stop met uitstellen.

Is er een vergoeding?

Soms wordt coaching vergoed. Je werkgever kan beslissen of je deelneemt aan de training op coaching. In sommige gevallen is het ook mogelijk dat de zorgverzekering de kosten van een aanvullende verzekering geheel of gedeeltelijk vergoedt. Als je wilt weten of dit voor jou geldt, kan je dit het beste navragen bij je werkgever of zorgverzekeraar of in het geval van ziekte bij je bedrijfsarts.

Hoe kies je het juiste virtuele programma?

Als je niet weet welk programma het beste bij jouw leerbehoefte of interesses/motivatie past, raden we je aan om eerst onze APK-check te boeken. Dan vragen we je de vragenlijst in te vullen en kijken we wat het beste zou aansluiten bij jouw wensen, mogelijkheden en behoeften.

Hoelang duurt het virtuele programma?

In het programma heb je ook tijd nodig hebt voor oefenmomenten. Praktische oefeningen worden niet in één keer gedaan, maar gespreid over een bepaalde periode. Hoeveel tijd je eraan besteedt, verschilt sterk van persoon tot persoon. De minimale tijdsinvestering is inbegrepen in de looptijd.

Contact Map

Advies of een gratis gesprek!

JaHetWerkt Logo
>