Programma Oxfam Novib

 

Oxfam Novib staat achter de mensen die opstaan voor gelijkheid. Mensen die op hun eigen manier strijden tegen de groeiende verschillen. Tegen onrecht. Tegen klimaatverandering, dat de meest kwetsbaren het hardst raakt. Mensen die opkomen voor eerlijke lonen. Voor het recht zichzelf te kunnen zijn. 

We helpen met geld. Met kennis. Met lef. Met onze duizenden medewerkers en partners. En onze miljoenen supporters. Want alleen met elkaar pakken we ongelijkheid aan bij de wortel. Om zo de systemen die daarachter zitten voor eens en altijd te veranderen.  

Dat doen we door te werken aan een wereld die inclusief, veilig, rechtvaardig en duurzaam is. Samen strijden we voor een wereld waarin iedereen gelijke kansen heeft, ongeacht gender, afkomst of huidskleur. Een wereld die voor iedereen veilig is; waarin de inkomenskloof krimpt in plaats van groeit; waar klimaatverandering harder en eerlijker wordt aangepakt.

Donatieformulier Sta op voor gelijkheid | Oxfam Novib

 

Oxfam_Novib

 

Conscious Planet

Conscious Planet is een initiatief om het menselijk bewustzijn te verhogen en een gevoel van verbondenheid tot stand te brengen, zodat de vele uiteenlopende maatschappelijke activiteiten op een bewuste manier worden verricht. Een streven om de menselijke activiteit af te stemmen op het ondersteunen van de natuur en al het leven op onze planeet.

Ons werk is erop gericht een planeet te creëren waar een groot aantal mensen bewust handelt, waar regeringen bewust worden gekozen, waar ecologische kwesties wereldwijd verkiezingsonderwerpen worden.

In deze inclusieve onderneming van de Red de Bodem Beweging, worden VN - agentschappen, leiders in de wereld, organisaties, vooraanstaande leden van de milieu - en wetenschappelijke gemeenschap, bedrijven en individuele burgers verenigd. Zij hebben allemaal één zelfde doel: de alarmerende crisis van het uitsterven van de bodem aanpakken. Voor onze kinderen en toekomstige generaties is het van cruciaal belang een planeet achter te laten die in staat is om gezond voedsel te produceren en al het leven in stand te houden.

 

B67964E1-3528-4ABF-98F1-E6CAD3CCF764

 

OXFAM Novib

Strijd voor gelijkheid

Wereldwijd strijden mensen voor gelijkheid. Ze eisen een wereld die duurzaam, eerlijk, veilig en inclusief is voor iedereen. Oxfam Novib staat achter deze moedige mensen. Samen pakken we ongelijkheid aan bij de wortel. 

JaHetWerkt Logo
>