Jouw team versterken: dat is waarschijnlijk één van jouw taken en misschien ook wel ambities als manager of leidinggevende. Onder andere deze uitdaging is wat jouw baan ook zo mooi maakt: je eigen kennis en vaardigheden inzetten om anderen beter te maken en jouw team optimaal te laten functioneren.

Lees meer...


Coaching leiderschap is voor een groot gedeelte ook gericht op jouw intuïtie en het ontwikkelen hiervan. Als leidinggevende word je soms geacht in staat te zijn om sneller te handelen dan anderen. Jij bent degene die beslissingen maakt en die beslissingen kunnen – helaas – niet altijd gebaseerd zijn op gedegen onderzoek en zorgvuldig wikken en wegen.

Lees meer...


Manager of teamleider zijn, is geen eenvoudige baan. Je dient te beschikken over specifieke vaardigheden die lang niet iedereen bezit. Daarnaast komen er nog een hoop verantwoordelijkheden bij kijken. Een goede leider is niet alleen zelf een op en top professional, maar weet ook hoe hij/zij het beste uit het team moet halen. Met name dit laatste is lastig, zelfs voor “geboren managers”.

Lees meer...


Jouw team barst van het potentieel, maar hoe kom je nu tot een indrukwekkende team performance en zorg je ervoor dat je het maximale uit de capaciteiten van je team haalt?

Lees meer...


Groepscoaching kan ontzettend belangrijk en waardevol zijn voor elke organisatie. Organisaties zijn complex. Of een organisatie goed presteert, is van ontzettend veel factoren afhankelijk. Uiteindelijk zijn het toch de mensen die de organisatie maken of breken en dan met name hoe deze mensen functioneren als groep.

Wanneer een groep goed functioneert, komen individuele kwaliteiten tot hun recht en kan richting worden gegeven aan de doelen en de uitvoering van de werkzaamheden.

Lees meer...


Management coaching is uitermate geschikt voor managers die stappen willen zetten in hun ontwikkeling en de prestaties van henzelf, maar ook die van hun team willen verbeteren. Dit vereist lef, want een manager krijgt heel wat voor de kiezen en moet vaak dealen met dingen waar zijn/haar team niet bij stilstaat.

Lees meer...


Teamontwikkeling is het geheim om een team optimaal te laten presteren. Wat zijn nu precies de ingrediënten van dit “geheim”? Als iedereen deze zou kennen, zouden alle teams perfect samenwerken en de optimale resultaten boeken, maar zo eenvoudig is het niet.

Lees meer...


Persoonlijk leiderschap: wat houdt dat precies in? Je gelooft in je eigen capaciteiten, weet dit uit te stralen en anderen hierin mee te nemen om zo tot je doelen te komen. Goed persoonlijk leiderschap is onmisbaar voor wie leidinggeeft of een team aanstuurt.

Lees meer...

©2018 HetWerkt | Sitemap | Algemene voorwaarden | Privacy | Persberichten